Something Else.: I Have No Idea

Friday, March 1, 2013

I Have No Idea


Hello. rasa lama tak update. last updated 7 februari haritu. tak sampai sebulan pun. sebenarnya rasa macam nak delete blog ni. bukan apa, rasa macam tak dak mood nak update kat sini. rasa semak ja blog ni. lepastu, bila dah delete blog ni nak buat blog baru pulak. hehehe. tapi semua tu tak jadi. entah macam mana mood baik harini, terajin nak ubah suai blog ni.

ubah sikit ja tak banyak. semua enrti yang dulu dulu tu aku dah delete. bukan delete la cuma letak dalam draf ja sebenarnya. heheh.

so kiranya macam blog baru buat la jugak sebab ni entri pertama. result spm nak diumumkan pada 20 march 2013. pejam celik pejam celik lagi 19 hari ja lagi. ya Allah tak sampai sebulan ja lagi.. apa yang aku rasa mestilah takut kan. semoga dapat result yang baik. amin.


2 comments:

W. Mastura said...

wahh bulan depan dah nak dapat result ya . good luck dik jgn lupa cepat2 mohon UPU . huhu :)

syahirah said...

thanks. lepas ja result keluar terus mohon upu. hehe